WIE BEN IK

Ik ben Conny Verheugen. Na jaren in het onderwijs en speciaal onderwijs te hebben gewerkt met groepen kinderen en jongeren ging ik me steeds meer richten op de mens als individu.

In opleidingen en trainingen heb ik me steeds meer gespecialiseerd in het persoonlijk begeleiden van mensen. Mijn eigen ontwikkeling verliep door het mogen begeleiden en opvoeden van onze drie prachtige adoptiekinderen, het volgen van sociaal agogische opleidingen, het werken binnen de adoptievereniging als intake begeleider, het werken in het speciaal onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs, de opleiding creatieve therapie, yoga , reiki en chi-neng giong, opleiding kinder-coaching en puber-coaching, trainingen voor mensen die hoogsensitief zijn. In 2015 heb ik de opleiding als poly-energetisch therapeut afgerond.Momenteel ben ik bezig met een studie stervensbegeleiding aan de NIS in Utrecht.

Ik ben werkzaam bij KrekelAutismeCoaching Arnhem SamenSterkZorg Nederland.
 

 

relatietherapie

Ik heb een praktijk achter mijn huis. In die ruimte kan ik individuele begeleiding geven, maar ook groepen ontvangen. Mijn werkwijze en de ruimte vormen een goede basis voor het bieden van geborgenheid en vertrouwen.

individuele begeleiding