BEGELEIDING

Onrust in het gezin. Een relatie die niet lekker loopt. Kinderen die hun ‘eigen wijsje’ zingen. Je kunt er zomaar van uit balans raken. Als dit een tijdje duurt dan merk je dat je energie opraakt.

Het gevoel ontstaat dat je leven alleen nog maar uit zorgen en/ of werken bestaat. Je gaat maar door en komt aan jezelf  niet meer toe. Dit geeft onrust en onvrede met jezelf en de situatie. Je wordt geprikkeld, bent moe en hebt zelfs geen zin meer in de leuke dingen. Alles voelt als moeten.

Om dit patroon te doorbreken is moed nodig.

Een steuntje in de rug kan daar helpend bij zijn. Praktijk de Groene Uilen biedt dat steuntje in de rug. Samen gaan we op ontdekkingsreis door jouw leven, jouw gewoonten, jouw emoties, jouw gedachten met als doel meer rust en balans in jezelf te vinden en daarmee ook in je gezin.

In de begeleiding wordt gewerkt met verschillende technieken die erop gericht zijn om meer inzicht te krijgen in jezelf en jouw situatie. Je gaat vaardigheden leren waarmee je problemen aan kunt pakken en je gaat ontdekken waar de kwaliteiten liggen van jou en je gezin.

Praktijk de Groene Uilen werkt  met laagdrempelige, kortdurende trajecten voor individuele therapie of gezinstherapie. 

De meeste cliënten hebben na een aantal sessies (van 1 tot 1 ½ uur)  al voldoende in handen om hun leven weer de richting te geven die bij hen past.

De exacte invulling van de sessies gaan we samen bepalen. Ieder mens en iedere situatie is anders. 

Door mijn ervaring met autisme (ASS) door studie en het werken in gezinnen, begeleid ik ook gezinnen hoe om te gaan met deze diagnose. 
Hoe doe je het samen als partners, als er een kind of partner de diagnosse ASS krijgt? Hoe vind je met elkaar weer de balans in het gezin? Ik loop graag een tijdje met je mee om hierin te ondersteunen.